Пълнолуние в стрелец

ПЪЛНОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ: 🌕♐️

На 14.06.2022, в 14:51 ще се настъпи Пълнолуние в знака Стрелец. Пълната Луна ще акцентира темите: пътувания, чужбина, внос, износ, сделки и търговия, международни отношения, обучения, академични постижения и преподавателска дейност. Нашите цели и посока също ще бъдат важна тема през идните дни.

Оста Близнаци-Стрелец е свързана с движението и промените. Скоро, много от нас могат да стартират нещо ново или просто да започне някакъв нов етап от живота им. Пълнолунието е моментът, в който можем да видим резултати, както и да довършим нещо, започнало през изминалия месец.

На този ден Слънцето и Луната, които са в опозиция образуват двойна квадратура към планетата на заблудите и илюзиите – Нептун. В астрологията този аспект се нарича тао- квадратура и е доста неприятен.

Не вярвайте на всичко, което чувате и виждате, предпазвайте се от лъжи, измами и проверявайте всичко поне по два пъти. Този аспект може да носи обърканост, разсеяност и да ни направи по-лесни за манипулация.

Луната образува и хармоничен аспект към Сатурн, който ще спомага да имаме по-реална преценка за нещата, но все пак не е достатъчен и трябва да бъдем внимателни за по-горе описаните неща!

На повърхността ще изплуват много въпроси, свързани с това кое е истинско и кое не е. Подбирайте действията и думите си и си имайте едно на ум. Изчакайте да премине този ден преди да решите нещо или да преминете към някакво окончателно действие!

Пълната Луна засилва нашата емоционалност и избухливост. Хубаво е да бъдем предпазливи, особено при шофиране и пътувания. Ако можете не пътувайте днес! Възможни са катастрофи, подари разсеяност, употреба на алкохол и психитропни вещества. Избягвайте да сядате зад волана, дори след 1 бира!

Опасността от гръмотевични бури и наводнения е силно завишена.

Желателно е храната да бъде в умерени количества – лека и здравословна. Денят е добър за гладуване и очистване на организма. Опасността от алергии и интоксикации е повишена, затова избягвайте спиртните напитки и съмнителните храни. Уязвими са: нервната система, ръцете и раменете; жлъчката, черния дроб, бедрата и ендокринната система. Силно препоръчителни са движението и спортът.

Тази енергия е с по-неблагоприятно влияние за знаците: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, родени през третата декада.

По-благоприятно е влиянието за огнените Овен и Лъв, както и за въздушните Везни и Водолей. Водните знаци – Рак, Скорпион и Риби да контролират емоционалното си състояние, а земните Телец и Козирог да бъдат по-внимателни, особено в работен аспект.

Желая Ви спокойствие и успех!

Николай Видьов, астролог 💫