Астролог

Казвам се Николай Видьов и съм астролог. Имам завършен професионален курс по астрология в “Българката Астрологична Асоциация”. И към ден днешен, аз непрестанно развивам своите познания и се старая да работя по един достъпен и разбираем за хората начин. Работя с натална (рождена), прогностична, партньорска (синастрия), хорарна и елективна астрология.
За мен астрологията е светлина, знание и най-добрият начин да опознаеш себе си. Тя е древна, прецизна и сложна наука, но може да бъде изключително полезна, както за един човек, така и за цели нации. Важно е да се знае, че астрологията не е кристално кълбо, в което нещо се „прожектира“, като на мини екран и там можеш да видиш всичко с абсолютна точност, звук и картина.
Тя ни дава насоки, помага ни да придобием реална представа какво ни очаква през дадена година или период. Показва ни важните акценти, на които да обърнем внимание и генерално ни задава тенденции.
Всеки човек има свободна воля, която е неприкосновена и може да взима решения, които да променят ситуацията. Дали можеш да промениш дадено събитие и как ще реагираш на него, зависи изцяло от твоето интелектуално и духовно развитие.
От астрологията можем да очакваме: насока, тенденции, прогнозиране с точност до 80% и стимул да развиваме себе си по правилния начин. Аз не давам готови решения на проблеми, не действам вместо някого, напротив, старая се да насърчавам възможностите и потенциала на даден човек и той сам да намери най-правилното решение за себе си.
За мен е важно да предоставя добри и адекватни съвети, базирани на астрологията, бидейки полезен на другите, с това което аз самият знам.