Лятно слънцестоене

Лятото настъпва днес – 21 юни, точно в 12:13ч, българско време.

Това е денят на Слънцето и най-дългият ден в годината.

В астрологията Слънцето символизира духът, нашата жизнена енергия, нашата индивидуалност, то е показател за нашите – характер, светоусещане и изразяване.

Слънцето се свързва с любовта, със сърцето, с удоволствията и творческата енергия. Зодиакалният знак, който е под управлението на Слънцето е Лъвът ♌️

Цветовете, които са подходящи в днешния ден са златистото, оранжевото и жълтите тонове.

Сложете си някой от тези цветове днес, както и златно бижу, за да блестите и отразявате енергията на Светилото.

В този ден Слънцето преминава във водния, кардиналния знак Рак и ще остане там в продължение на един месец. През това време е добре да задвижим и да се концентрираме върху въпросите, свързани с дома, семейството, имотите и да се погрижим за хората, които обичаме. Енергията на Рака е мека, майчинска и чувствителна. Този знак се доверява повече на интуицията и сетивата си, отколкото на ума и логиката. Но Ракът е кардинален знак, тоест той е новатор, инициатор и обикновено е добър в започването на нови неща. Но затова му е нужно време и стратегия, тъй като не обича да рискува и е малко плах.

Раците винаги постигат своето, но по деликатен начин, те не са настоятелни и агресивни, напротив… Техните оръжия са търпението, мекотата, загрижеността.

Силно емоционални, малко мрънкащи, променливи, като Луната, но винаги готови да помогнат и да разберат другите – това са те – Раците ♋️

Желая ви горещо, успешно и красиво лято!

Бъдете здрави!

Николай Видьов 💫