СЛЪНЦЕ В СТРЕЛЕЦ

Слънце в стрелец

След като Венера и Меркурий преминаха в огнения знак Стрелец, вече и изворът на живота и светлината – Слънцето се намира там.
Стрелецът е знак, който се свързва с вярата, позитивизма, целите, философския поглед, пътуванията и по-мащабните неща.
Планетата управител на този огнен знак е Юпитер, който в астрологията се нарича – “Големият добротворец”.
Юпитер винаги носи разширение и нови възможности.
Самият той в момента се намира в статично положение и се готви да възобнови своето директно движение, поемайки към знака Овен, като на 20-ти декември ще се установи в този знак за една година напред.
Юпитер в Овен ще ни донесе нови сили и желание за по-мащабни идеи и проекти и ще ни зареди с вяра и оптимизъм в новите ни дела и начинания.

Съвсем скоро – на 24.11.2022 ни очаква едно зареждащо и мощно Новолуние в Стрелец, на което можем да напишем своите желания и да се обновим. За него ще ви предоставя полезна информация в следващия си пост.

Към момента Марс и Нептун все още де намират в напрегнат аспект и ще създават обърквания, трудности и липса на желание за действия. Този аспект ще се разпадне скоро, а това определено ще ни вдъхне сила и кураж.
Не забравяйте, че Марс е ретрограден в Близнаци до 13.01.2023г и е хубаво да не стартираме нови бизнес проекти и начинания.

Настъпва един доста по-благодатен период за всички нас. Нека се заредим с вяра и положителна нагласа и заедно със Слънцето да се отправим на едно пътешествие през хубавата вибрация на знака Стрелец.

Периодът от днес до 23.12.2022 ще бъде по-успешен за огнените и въздушните знаци. Дерзайте и преследвайте своята цел уверено, но не забравяйте да се доверявате на интуицията си и обмисляйте нещата, тъй като знакът Стрелец и Юпитер – неговият управител носят силен авантюризъм и доста често не преценяват своите възможности и ресурси, “хвърляйки се” смело и понякога необмислено напред.

В здравословен аспект през този период уязвими ще бъдат: бедрата, тазобедрените стави, седалищните нерви; кръвта, черният дроб и части на ендокринната система. Щадете ги и не прекалявайте с нищо!

Желая ви успешни дни, здраве и достигане до крайната цел!

Николай Видьов ✨

https://www.facebook.com/astronikolayvidiov

https://www.instagram.com/mnastrology/?hl=en